Podaj jeszcze kody do playa :-)
1179130142|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 45
RSS: Nowe wypowiedzi
no i już dodane ;)
podałeś zły kod… *121*11*02#
no i na easy gadka *121*11*01#
coś tam edytowałem :P
-jeśli jest źle to sam kliknij "edytuj" na dole strony i popraw :)
Hm.. a moze znasz kod na przesylanie pieniędzy z konta w plusie na simplusa??? to pilne..
Mam NOKIE 6070,chcę sprawdzić stan konta, wpisuje kod *100# i na wyświetlaczu ukazuje się: "Niepoprawne polecenie!"
Co jest???
ma być *101#
trzeba wpisac taki kod *101*11*99# a potem to normalnie juz wpisywac *100#
musisz wcisnąc *101#
*101# to kod na aktywne usługi, a ja potrzebuję sprawdzić stan konta
chyba coś Plus namieszał , bo zawsze było i jest: *100# !!
Chce przesłać sobie pieniądze z innego konta jaki mam wpisać kod?
Jak wysłać komuś pieniądze na konto w plusie..?? np.2zł?
cześć zna ktoś kod na przesyłanie pieniędzy np. 2 zł z jednej karty do 2. jak tak to niech ktoś mi napisze jaki to kod ;)
wysiliłem się i poszukałem w Google a oto i rezultaty ;)
Teleprzelew - usługa dla użytkowników prepaid Plus GSM
Od 23 sierpnia br. klienci Simplus i Sami Swoi mogą korzystać z innowacyjnej usługi Teleprzelew, pozwalającej na przekazywanie między użytkownikami w ramach danej sieci środków zgromadzonych na kontach usług przedpłaconych. Jest to pierwsza tego typu usługa na polskim rynku oferowana dla posiadaczy telefonów na kartę - pozwala na przelanie kwoty już od 1 zł na konto innego użytkownika.Ta praktyczna i prosta w stosowaniu usługa, umożliwiająca przelewanie kwot z zakresu od 1 zł do 100 zł, stanowi odpowiedź na zapotrzebowanie klientów korzystających z usług przedpłaconych. Zdarzają się sytuacje, znane zwłaszcza młodym użytkownikom tych usług, gdy niski stan środków na koncie nie pozwala w pełni korzystać z telefonu. Teleprzelew od znajomych bądź rodziców pozwoli na uzupełnienie stanu konta i dalsze korzystanie z usług operatora.Wykonywanie przelewów jest bardzo proste i wygodne dla użytkowników. Aby dokonać przelewu, wystarczy wysłać na numer 5511 SMS-a, w którego treści należy podać literę P i po odstępach kolejno kwotę przelewu oraz numer, który ma zostać zasilony, np. P 10 6YYYYYYYY. Po chwili użytkownik otrzyma SMS-a z informacją o wysokości zlecanego przelewu dla wskazanego numeru oraz prośbę o potwierdzenie operacji przez odesłanie w ciągu 15 minut na numer 5511 SMS-a o treści "tak". Odesłanie SMS-a potwierdzającego powoduje realizację przelewu.Opłata za wysłanie SMS-a zlecającego, jak i potwierdzającego realizację przelewu wynosi tylko 5 gr z VAT (na terenie kraju). Przelana kwota nie powoduje przedłużenia okresu ważności konta odbiorcy. W ciągu 30 dni łączna kwota przelanych przez jednego użytkownika środków nie może przekroczyć wartości 100 zł z VAT. Użytkownik otrzymujący przelew może w ciągu 30 dni otrzymać nie więcej niż 100 zł z VAT.
Mam takie pytanko, czy ta usługa jest dostępna w momencie przesyłania środków z na konto z MixPlusa?
Byłabym bardzo wdzięczna za szybką odpowiedź :)
powinno być *101*11*01#
poprawione :)
mam simensa Cx70 i ma on simlocka i nie wiem jak wpisac kod sieci zeby zadzialal??
czy kod 26002 jest poprawnym kodem jezeli siecia na ktorej dziala to ERA??
ale dlaczego nie mozna wyslac komus wiecej niz 20zł?
jak przesłać pieniądze z komórki na komórkę ale w sieci Plus-Simplus?
kilka postów wyżej (na białym tle) znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ;)
mam pytanko czy w mix plusie tak samo to działa jak w simplusie??z góry dzięki za odpowiedz
jak komus wyslac np 5 zl z jednej karty na druga w sieci era prosze o odpowiedz
z tego co wiem w erze nie ma jeszcze takiej usługi
czemu jak chce przesłać pieniądze na inną karte to przychodzi mi po jakiejs chwili że usługa dla tego numeru jest niedostępna co trzeba zrobić??? (sieć plus)
W orange tak sie przesyła :)
Nowa Usługa Przelew SMS umożliwia przenoszenie dowolnych kwot między 5 zł a 200 zł (z dokładnością do 1 zł) z konta jednego użytkownika telefonu na kartę w Orange na konto innego użytkownika.
Pieniądze otrzymane w ramach usługi przedłużają ważność konta na wykonywanie połączeń do 5 dni i mogą być wykorzystane w dowolny sposób, do wszystkich sieci.
Usługa Przelew SMS działa również w roamingu na takich samych zasadach jak w kraju, bez żadnych dodatkowych opłat.
Z usługi Przelew SMS można skorzystać na dwa sposoby:
* wysyłając SMS-a z prośbą o przelew SMS,
* zlecając przelanie środków na konto innego użytkownika telefonu na kartę w Orange.
W zależności o tego, w jaki sposób użytkownik chce skorzystać z usługi wysyła SMS-a o odpowiedniej treści pod numer 8088:
* zlecenie przelewu SMS - treść SMS-a: DOLADUJ XXX YYYYYYYYY (przykładowy SMS: DOLADUJ 50 510100100),
* prośba o przelanie środków z podaniem konkretnej kwoty - treść SMS-a: XXX YYYYYYYYY (przykładowy SMS: 50 510100100),
* prośba o przelanie środków bez określania kwoty - treśc SMS-a: YYYYYYYYY (przykładowy SMS: 510100100).
legenda: XXX - kwota doładowania z przedziału od 5 do 200; YYYYYYYYY - numer telefonu na kartę w sieci Orange
W ramach usługi Przelew SMS użytkownik może każdego dnia wysłać 10 próśb o przelanie środków oraz zlecić 10 przelewów na łączną kwotę do 200 zł.
Mam pytanie co to jest kod sieci????????????odp prosze z góry dziękuje
kody sieci są potrzebne tylko nieraz przy ściąganiu simlocka :P
PS.po co ten post wyżej ?
hey. chciałam zapytać czemu nie działa przesyłanie pieniędzy z mix plusa do mix plusa? przeczytałam wyżej wymienione posty i mi sie nie da:/ a pisze ze dla plusa
przelew dostepny jest tylko i wylacznie w Simplusie, wiec z simplusa do simplusa, w mixie jak narazie nie ma takich gadżetów
chyba masz napisane ze usluga dla simplusa?!!!! to na mixa nie dziala tylko na karte simplus, ewentualnie mozna z abonamentu doladowac simplusa ale nie mozna nic zrobic z mixem!
a ja bym chciała się dowiedzieć jaki jest kod żeby nie przychodziły esy typu " opłata za sms, mms wyłącz i włącz telefon" tylko żeby kase bezpośrednio brało z konta.
A da się przesyłać pieniądze w 36i6???
kto zna kod na przesłanie komys pieniedzy w sieci orangr czekan na odpis na num 783021750
czy jest jakiś kod na tańsze smsy z sieci Plus do sieci Play? Sms do Play kosztuje 15gr. ;/
a można w 36i6 przelać pieniądze z jednego fona na drugi???
Czy ktoś zna kod na włączenie poczty głosowej w Play flash ?