Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA]
Forum » Hidden / Dyskusje poszczególnych stron » Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA]
Rozpoczęta przez: KorbolKorbol
1219251962|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 5
rss icon RSS: Nowe wypowiedzi
Podsumowanie:
Komunikatory na Touch-screen'y
Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA]
KorbolKorbol 1219251962|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Witam czy zna ktoś jakiś (najlepiej darmowy) komunikator w JAVIE ale na telefony z dotykowym ekranem [brak klawiatury] ?
Ważne by były tylko w javie i był dostęp do sieci Gadu-Gadu lub AQQ.
W ostateczności icq/msn/jabbler.
Z góry dziękuję.

rozwiń Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA] przez KorbolKorbol, 1219251962|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA]
WRON3KWRON3K 1223163718|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

a do jakiego telefonu potrzebny ?

rozwiń Re: Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA] przez WRON3KWRON3K, 1223163718|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Anonimowy (79.190.253.x) 1224515227|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Witam , mam nadzieje ze tutaj w koncu znajde odpowiedz na moje pytanie :) potrzebuje stabilnego klienta jabbera na iphone 3G , na gg mi nie zalezy ale wazne dla mnie jest to by ten klient obsługiwal rowniez konferencje , do tej pory uzywalam bombus mod na SE i byłam bardzo zadowolona wiec moze ktos zna cos podobnego na Iphone??? dzieki

WRON3KWRON3K 1224517014|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Fring, Palringo - takie znam ale nie wiem czy mają obsługe konferencji

rozwiń Re: Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA] przez WRON3KWRON3K, 1224517014|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
bartek (gość) 1256919884|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

co zrobic pisz laczenie i nic dalej ;(

rozwiń Re: Mobilne Komunikatory na Ekran Dotykowy [JAVA] przez bartek (gość), 1256919884|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Nowa wypowiedź
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.