sciaglem sobie ta przegladarke do swojego telefonu i jest naprawde super polecam. teraz gdziekolwiek jestem moge np sprawdzic poczte na gmail.com :)
1170436289|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 35
RSS: Nowe wypowiedzi
O kurde to chyba juz wyłączyli GmialMoblie :))))))
mialem predzej SE k310i i dzialalo bez prolemu. teraz niemoge pobrac z ofizjalnej stony opery pisze blad podczas pobierania w twlwfonie "nieznany format pliku" co zrobic??
wejdź przez systemową przeglądarkę na fonie na ten adres:
mini.opera.com
i spróbuj pobrać ,jeśli się nie zainstaluje to nie mam innych pomysłów….
próbowalem tak i nic…
To cacuszko pozwala na zalogowanie się do bankowości internetowej w BPH (innych bankach pewnie też). Można sobie sprawdzić stan konta, a nawet zrobić przelew. Rewelcja!
uruchamiam javę "joedek" na mio A702.
Uruchamia mi sie opera mini, ale nie działa ekran dotykowy, a bardzo zależy mi na obsłudze właśnie BPH
Możesz jakos pomóc.
spróbuj innych emulatorów java:
http://wronek.wikidot.com/java-wm
mam problem z uruchomieniem czat-u tym programem . problem z java. dlaczego?
bo czat wymaga innej javy , której to komórki nie obsługują….
Witam mam pytanko. nie ma mozliwosci czatowac na tej operze mini? chodzi np o gry na www.kurnik.pl tma jest wymagana java, jest mozliowsc zainstalowania jej w komorce?
Java (J2ME) znana z komórek to co innego niż Java na stronach www
czyli nie odpalisz gier ani czatu na Operze Mini , może na przeglądarce Net front 3.3 uda ci się odpalić co nieco ;)
i radze się zapoznać z: http://pl.wikipedia.org/wiki/J2ME i http://pl.wikipedia.org/wiki/Java
dzieki za pomoc, a ta przegladarka Net front 3.3 jest darmowa? tzn placi sie cos za jej uzytkowanie?
I jeszcze jedno, bo widze ze to chyba nie jest do k800i tylko na symbiana? ten Net front 3.3??
w k800i jest net front fabrycznie wbudowany ale czatów nie obsługuje
a wersja na symbiana powinna coś tam obsłużyć (mi na Windows Mobile pamiętam że jakiś czat działał…)
no ale ciężko znaleźć pełną wersje z wszystkimi wtyczkami :(
Czyli ostatecznie nei ma szans zebym sobie w k800i czatowal z kims albo gg?
Mozesz napisac jakie komunikatory wchodza w gre? bo ja znam tylko ggi tlen.. a chcialme miec gg w komorce.. I skad je wziasc ( cz sa darmowe?) z górdy dzieki. Pozdro
gg na komorce… jest wersja tego komunikatora na telefony kom wiec nie widze problemu.
ja to ściągnąłem na motorle v235 w sieci era mam konfiguracje i nie działa pomóżcie mi!!!
pewny jesteś że masz odblokowany internet i profil do internetu to: Internet po GPRS ?
A ja mam pytanie czy to cos kosztuje?? wejscie do internetu np za minute 20 groszy czy cos takiego?????
jak zrobić zeby opera mini działała na komputerze tzn . nie nam neta w komputerze a chce zrobic tak zeby opera mini dzialala mi na kompie bo z internetem lacze sie przez modem w komorce a mam pakiety internetowe w orange . normalna strona to duzo zajmuje a ta sama strona w operze mini duzo mniej ,a chce zyskac na kasie . probowalen juz uruchamiac opere mimi na emulatorze majac juz ustanowione polaczenie z internrtem to i tak to nie chodzilo . poradzi mi ktos na to z gory dzieki opiszcie
oo, fajnie:D tylko chciałabym się dowiedzieć ile się za to placi gdy się kożysta? w ogole pogratulowac stronki:* bardzo udana, i bardzo mi sie przydałą:*
a dobra, juz sie zoriętowałam, 20gr za minutę;):D
placisz ile sciagniesz danych w kilo bajtach a nie od czasu
na samsungu e250 dziala rewelacyjnie
Na Waszym miejscu nie instalowałbym w ogóle mini opery.
Ja tak zrobiłem i miałem rachunek większy o 150 zł netto
Dlaczego?
Ponieważ ta mini opera tworzy nowe połączenie z siecią zwane internet123 - łącząc się z nią tak naprawdę blokujemy linię i wygląda to tak jakbyśmy rozmawiali z kimś cały czas przez telefon, połączenie krajowe.
Myślałem że wykupienie pakietów do internetu wystarczy w plusie ( 50MB za 10 zł ) dziennie wykorzystałem może z 7MB. Niestety myliłem się.
Jestem posiadaczem noki E50 abonament 75 zł a teraz będę miał do zapłacenia ok 250 zł razem :-(
Sam nie wiem dlaczego zacząłem korzystać z tego badziewia jak w telefonie miałem zainstalowaną firmowa przeglądarkę od symbiana, która działa o wiele sprawniej od tego czegoś co się nazywa przeglądarką…
ja i moi znajomi nie mieli takiego problemu , zadzwoń do biura obsługi i dowiedz się dlaczego masz taki rachunek skoro wykupiłeś pakiet ?
czu to bedzie działało na tym telefonie
na 100% będzie banglać :)
mam e 250 i ta wersja mi niedziala…poprzednie dzialały a teraz nie moge znalesc do nich nigdzie instalki :/
Nie wiem czemu tak się stało.Może przez ten abonament.Ja mam sony ericsona w simplusie i jak kupie pakiet neta to opera z niego ciągnie i wszystko gra. :)
zainstalowałem mini opere 4.1 na samsunga e250 i działa rewelacyjnie.
Czy ta opera zrywa połaczenie ??? Czy lepiej od razu zainstalowac modowana i zmniejszyć sobie koszty ;]