Rewelacjny komunikator i ma też gg.Zapraszam do grupy polska.
1194198424|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 42
RSS: Nowe wypowiedzi
Próbuje, próbuje i nic… :(
a założyłeś(aś) konto na http://palringo.com ?
Tak. Loguję się na kompunikatorze, ale nie moge zalogowac się do gg. Logule loguje a potem mam status rozłączony.
ja mam to sam pomozesz
WRON3K to jest serio za darmoche?? nic nie pobiera chajsu?
używanie programu jest darmowe ,ale pamiętaj że za przesłane kilobajty się płaci…
Kur czemu ja pobralem program i JEB poszlo 9zł? -.- WTF?! Bez przesady mam Plusa nie zaplacilem tyle za polaczenie w celu pobrania lolz
miałeś źle skonfigurowany internet ! zapewne zamiast GPRS miałeś CSD
Wchodze na ta stronke, klikam zakladke download iii……. co dalej? Gdzie mam podac @ i haslo? I jeszcze jedno napisales ze za przesylane kilobajty sie placi, czyli oznacza to ze bede placic za kazda wyslana literke? Prosze o jak najszybsza odp. Z gory dziekuje ;]
No tak jak by, ale cena zależy od sieci… Jeśli masz plusa - wykup sobie pakiet internetowy, to jeszcze sobie jakąś minioperę doinstaluj, czy coś, bo nie wykorzystasz tego limitu, w erze/heyah masz sieciowe komunikatory - wychodzą taniej, orange - nie wiem jak z pakietami. Ogólnie Palringo nie bierze dużo danych więc jest stosunkowo tanie :D
No nie takie tanie Parlingo bierze wiecej danych od mobilnegoGG. no ale i tak z parlinga korzystam bo mobilne gg jest płatne i to jest hujowe
jak to pobrac do holery?;/ wchodze z tego linka ze strony ktory przyszedłmi w sms i nic;/ niema zadnego linku do sciagniecia;/
jaki masz telefon i jaką przeglądarką pobierasz plik ?
no mam nokie 7610 i pobierałem z operymini i z systemowej i nic;/
polaczylem sie z palringo ale nie wiem jak to zrobic zeby pobralo kontakty z gg i uzywac ich tak jak gg. pomózcie prosze
pierw musisz sam wyeksportować kontakty z swojego Gadu Gadu na serwergg ,a później Palringo samo je pobierze… ;)
Programik dziala super jest exxxxxtra :D Tylko czy da sie ustawic jakis opis ??? Wiem jak sie zmienia statusy ale nie widzialem tam opcji zeby zmienic status. Prosze o odpowiedz
aktualnie statusu opisowego niestety nie da się zmienić , ale za jakiś czas ma zostać to wprowadzone ;)
a za ile ma sie ukazac ta nowa lepsza wersja ??
Mam problem z wiadomościami, które są długie, nie mieszczą się na ekranie i ciągną się tyle samo w dół. Gdy próbuję przewinąć taką wiadomość niżej, program odrazu leci na sam dół. Gdy przewinę w górę to odrazu leci na samą góre. Za nic nie mogę odczytać środkowej części wiadomości. Jest to dla mnie ważne bo używam botów. Mam SPV C600 z WM6, sieć to Jabber, używam Palringo w wersji WM. Dzięki za wszelką pomoc!
Ja mam też problem z GG. Parlingo mi się loguje bez problemu, a GG loguje się chwilę i zaraz jest, że rozłączone…
Typu instango palringo fringo i inne sringo ;]
Bombusmod poprzez sieć jabber umożliwia przesył plików o dowolnej wielkości i dowolnego rodzaju. Zresztą… co tu dużo się rozwodzić: [::KLIK::]
posted by Kaprys
Ile kb waży Palringo w wersji JAVA?
Jak wszedłem za pomocą Opery mini na stronę palringo.mobi to dostałem komunikat że nie mają wersji dla mnie.
jak wszedłem w "add service" wybrałem gg i wpisałem numer i hasło to wróciło mi to ekranu początkowego i
potem napis"connection lost" spróbowało się jeszcze połączyć ale lipa, nie wiem o co chodzi prosze o pomoc.
na konto w palringo loguje sie bez problemu
Kiedy będzie nowa wersja Palringo? Przydały by się opisy do GG i emotki. Chociaż ja GG używam tylko w telefonie,a i tak przeważnie przez walkie-talkie się kontaktuję. Przydałyby się tez inne komunikatory w Palringo jak Skype.Poza tym Miranda ma fajną funkcję do GG-Pokazuj kontakty spoza mojej listy mające mnie na liście. Może Palringo też coś takiego zastosuje?
Witam, zarejestrowałem sie na stronie Parlingo, sciągnąłem na telefon. biore add servis wpisuje nr gg i hasło i nic:( pomóżcie.
ściągnij wersje na PC wszystko w niej poustawiaj i posprawdzaj i dopiero logój się na telefonie ;)
na PC działa mi ale mam kontaktów z gg, jak biore add contact, biore contakt servise gg, a w contact username nr gg to nic sie nie dzieje. Jak importować liste z gg?
a dobrze masz wyeksportowane kontakty z Gadu-Gadu ? żadnych dziwnych znaczkó nie masz w nazwach kontaktów ?
No dobrze bez żadnych. Parlingo się loguje, gg na parlingo też ale nie mam żadnych kontaktow z gg. Ani nie wiem jak je dodać:(
WRON3K nie wiesz jak importować kontakty z gg na parlinko? bo loguje mi sie juz na telefonie ale nie moge dodac kontaktow ani nie wiem jak zimportowac same sie nie importuja.
jeśli same się nie zaimportują to musisz ręcznie je pododawać, w wersji na WM6 dodaje się poprzez Menu->Kontakty->Dodaj kontakt
nie wiem czy ta opcja jest w wersji na Jave
pomocy menzce sie z GG NIECHCE MI SIE ZALOGOWAC PODACIE JAKIS INSTRUKCJE.CO ZROBIC
Zainstalowałem palringo na kompie, ale niestety na kompie też nie mogę się zalogować na GG:( Nie wiem o co chodzi… pomożcie Palringo loguję się bez problemów
Musisz mieć oryginalne gg wyłączone, żeby zalogować się w gg na Palringo…