Tak tylko daje znać. Ogólnie miło że jest taka strona :)
1187402450|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 18
RSS: Nowe wypowiedzi
Jest jeszcza taka strona do sprawdzania:
http://www.gsmcenter.pl/chkpnum.php
pod adresem http://smsender.pl mozna też sprawdzić operatorów wirtualnych
a czy ktos wie z jakeij sici jest nr o poczatku 774 bo w tych wyszukiwarkach nic mi nie wyskakuje konkretnego, tylko ze brak danych???jesli ktos wie to niech mi pomoze!!!
to jest 77 kierunkowy stacjonarny
Uruchomiliśmy nowy serwis pod adresem www.sprawdz-numer.pl.
W tym serwisie można sprawdzić przynależność numerów GSM włącznie z operatorami wirtualnymi
Dzięki informacją od UKE mamy aktualne informacje o numerach
Na początek udostępniliśmy 2 metody sprawdzania;
1) Przez stronę www.sprawdz-numer.pl
2) Przez Infolinię - +48 (0-22) 465-94-63
Wciągu kilu dni zostanie dodana możliwość sprawdzania po przez wysłanie numerów sms-em.
Dodatkowo zostanie udostępniona osobna aplikacja dla Urządzeń Mobilnych z WM oraz PC z Windows XP/VISTA.
Mam nadzieję że ten serwis się przyda
Jaka to sieć: P4? Bardzo proszę o pomoc
heh
fajnie ze istnieje taka przyjazna stronka sciagnelam sobie bt info i meze caly czas tatusia telefon pisze cos w stylu "cos nie tak z telefonem" "chyba sie popsul" "nic nie zrobisz z nim bo jest pod moja wladza" "ja panuje nad twoim telefonem" ogolnie fajny programik
WITAM SERDECZNIE PISZE Z ZAPYTANIEM DLACZEGO NIEMOGE WYSLAS SMS Z NOWEGO GG NA TELEFON KOMORKOWY OPERATORA ORANGE? POJAWIA MI SIE KOMUNIKAT ZE MUSZE WYBRAC SIEC DO PRZYKLADU :UZYWAM NR 514911… CO POWINNAM WPISAC PRZED NUMEREM ?WPISUJE +48 NIE MOZNA WYSLAC SMS ,WPISUJE 4851496…. ROWNIEZ NIE MOZNA .Z GORY DZIEKUJE.IRENA JENNEK
To tutaj źle działa ;/ nie pokazuje operatorów typu myAvon tych małych… tutaj www.wjakiejsieci.pl pokazuje
ja tez korzystam z www.wjakiejsieci.pl i dziala bez zarzutow! Dodatkowo sciagnelam na pc program do sprawdzania numerow i moim zdaniem swietna sprawa.
a kto zna strone by dobrze sprawdzala numery ktore zostaly przeniesione z jednej sieci na druga? mam przeniesiony numer z innej sieci i pokazuje stara :(
bold textwww.rosarysecrets.com zapraszam
znalazłem jeszcze taki serwis do sprawdzania , wygląda ze dziala ok