gg.chrome.pl nie udostepnia juz transporty.
EJJJ CZEMU MI TYLE KASY ZŻERA://?? PISZE, ŻE 5 GR ZA 30 MIN PO CZYM MI ZA NIE CAŁĄ MINUTE ZŁOTÓWKĘ ZRZERA:/ PROSZE ODPOWIEDZCIE!!
chrom niestety został zamknięty przed nowymi userami :(
-więc proponuje się rejestrować na AQQ.EU - dobry serwer z dużymi perspektywami rozwoju….
Ściągnełem bombusa, wszystko działa aż do momentu jak chce zarejestrować się na bramce gadu-gadu:/ Wchodze w register, wpisuje haslo numer gadu-gadu daje "sent" i nic sie nie dzieje:/ Nie wiem czy wszystkim czy tylko mi nie działa bramka gadu-gadu?
Sciagnalem BAMBUS`a do punktu 4(wraz) wszystko szlo dobrze. Przy polaczeniu laczy sie z serwerem AQQ.EU
ale pozniej jest otwieranie strumienia przez caly czas.
O co chodzi??
w pasku stanu jest caly czas "Otwieranie strumienia."
Co znaczy "Hide Splash" mom to nacisnac na telefonie???
POMOCY
Hide splash ukrywa tylko ta graficzke na dzien dobry ;) :)
Jak dodaje kontakt to wyskakuje :
"Your authorization has been removed!"
Nikt nie moze do mnie pisac ani ja do niego, i jestem dla wszystkich niedostepny. Mam konto na aqq.eu i telefon e770v i Opera Mini mi smiga
Dzieki za odpowiedz:(
zrób sobie listę kontaktów i po konfiguruj transporty na PC'towym komunikatorze PSI a następnie uruchom Bombusa na skonfigurowanym już koncie jabberowym….
Ja polecam jabster.pl bardzo stabilny z duzymi mozliwosciami.. dodatkowo na stronie https://jorge.jabster.pl :) jest mozliwosc przegladania on line calej naszej historii rozmow :) bardzo fajna opcja :)
Dlugi czas uzywam juz jabbera w telefonie (bombus). Jesli macie jakiekolwiek problemy. Proponuje poprzez Psi badz inny komunikator zalozyc konto na serwerze, zadbac o konfigi dla transportow.. uzupelnic liste :) na na komorce zalogowac sie juz do gotowca ;) :)
Pozdrawiam QuaQ :)
poszukuję strony z listą serwerów jabber. informuję że strona jabberpl.org nie działa. podobnie jak serwer
Mam dziwny problem
gdy dodaje kontakty o których wiem ze są aktywne, one na liście bombusa są nieaktywne i nic sie nie da z nimi zrobić (tzn. wysłać jakiejś wiadomości itp.)
podpowiedzcie co robie ni tak
Mam pytanie,mogłbyc zamieścic krótki tutek w oparciu o przykładowy serwer (aqq.eu) jak dodac i skonfikurować bramkę sms w bambusie
jak tutaj sie wysyła te wiadomosci co trzeba zrobic